Mogen we u een
rondleiding geven?

Voorganger pastor Eric Naus met zijn vrouw Kathy

Welkom!

Leuk dat u rond aan het kijken bent op de website van Evangeliegemeente de Deur in Culemborg! Wij zijn een levendige en enthousiaste kerk, die graag het evangelie bekend wil maken in Culemborg. Sinds de zomer van 2018 zijn wij vanuit Den Bosch naar Culemborg gekomen om de kerk te pionieren. Wij vertellen u graag over de hoop die Jezus Christus u kan geven in uw persoonlijk leven. De prediking is bijbels en biedt handvaten om het woord van God toe te passen in uw eigen leven. Wij hebben hierdoor al vele levens zien veranderen. Mensen die weinig hoop meer hadden, en geen uitzicht op een betere situatie, kregen nieuwe hoop en hun levens werden totaal vernieuwd. Binnen onze kerk is iedereen welkom, wij zijn vanuit de andere kerken binnen Evangelie Gemeente De Deur bekend met multiculturele achtergronden. Kom eens binnen lopen tijdens een van de activiteiten of diensten, wij zien u graag komen en zullen u van harte welkom heten!

- Pastor Harold & Mabel Gloudemans

Hoe ziet een dienst eruit?

Benieuwd naar de kerkdienst?
Wij laten u graag zien hoe onze diensten eruitzien.


Meer info

Bijbelstudie

Tijdens onze bijbelstudies behandelen we onderwerpen uit de bijbel en passen we deze toe op het dagelijkse leven. Kom langs!


Meer info

Wat wij geloven

Wij geloven dat God een plan met uw leven heeft. Onze visie is het verkondigen van het Evangelie van Jezus Christus aan alle mensen.


Meer info