Reguliere diensten

Tijdens onze reguliere diensten kun je God ontmoeten. Iedere dienst krijg je de uitnodiging om Jezus persoonlijk te leren kennen.

Wanneer kan ik de diensten bezoeken?

U bent altijd welkom. Op zondagochtend kunt u de dienst bezoeken in wijkcentrum de Salaamander. De dienst begint dan om 11.00 uur. Midweeks is er ook een dienst op dezelfde locatie, dan om 19.30 uur. Telkens is er één uur voor aanvang van de dienst de gelegenheid om een bidstond te houden in de kerk.

Wat kan ik verwachten bij mijn eerste bezoek?

Hoe ziet een dienst eruit?

De dienst duurt ongeveer een uur. Eerst zingen we een aantal liedjes in een voordienst. Er is een voorbede, er worden afkondigingen gedaan en er wordt een collecte opgehaald. Daarna volgt de preek, waarbij aan het einde altijd een oproep gedaan wordt om Jezus uit te nodigen in uw leven als Redder en Verlosser. Na afloop is er voldoende gelegenheid om in de samenkomstruimte na te praten, onder het genot van een kopje koffie of thee.

En mijn kinderen?

Voor de jongste kinderen is er oppas aanwezig. Voor de kinderen rond de 4 jaar en ouder kan er op termijn en in overleg met de ouders een zondagsschool/kinderkerk gestart worden.

Meer info
Het kerkgebouw van Evangelie Gemeente De Deur

Waar kan ik de kerk vinden?

Wat is het adres?

De diensten vinden plaats in wijkcentrum de Salaamander. Het adres is Heimanslaan 2 te Culemborg. De bijbelstudies vinden plaats aan het Hoefblad 37.

Routebeschrijving

Kan ik in contact komen met de kerk?

U kunt makkelijk contact opnemen met de kerk. Dit kan via ons contactformulier op de contact pagina of u kunt ons bereiken via de mail of via de telefoon. Ga daarvoor naar onze contactpagina.

contact